Ενα δώρο «χωρις γλουτένη»!

Παγκόσμιο προϊόν: Πως να

Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο πάσχει από Κοιλιοκάκη;  Πλησιάζουν τα γενέθλια του; Η γιορτή του ή κάποια άλλη ξεχωριστή περίσταση; Έχουμε να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για ενα ξεχωριστό δώρο!

Ένα δώρο σχετικό με τη διατροφή χωρίς γλουτένη θα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Ταυτόχρονα δίνει σε αυτόν που το χαρίζουμε ένα μήνυμα. Του δείχνει την αποδοχή και την κατανόηση μας σε αυτό που του συμβαίνει. Το ενδιαφέρον μας να τον βοηθήσουμε και ότι είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε.

Μια πολύ καλή λύση θα ήταν να φτιάξουμε το αγαπημένο του φαγητό χωρίς γλουτένη. Αν είμαστε πιο τολμηροί, μπορούμε να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο και δύσκολο για να τον/την εντυπωσιάσουμε! Αν πάλι δεν είμαστε καλοί στην μαγειρική μπορούμε να ετοιμάσουμε κάποιο εύκολο πιάτο όπως μια πίτσα με έτοιμη βάση!

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι επίσης σε μια γιορτή είναι το γλυκό! Το δώρο σας λοιπόν θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο του/της γλυκό χωρίς γλουτένη! Και εδώ ισχύει το ίδιο αν είστε καλοί μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας. Αν όχι, καλύτερα να το προμηθευτείτε έτοιμο!

Ένα πολύ ωραίο και χρήσιμο δώρο θα ήταν ένα ωραίο κουτί με μερικά από τα αγαπημένα του προϊόντα χωρίς γλουτένη! Αυτό είναι και πολύ χρήσιμο αφού σίγουρα δεν θα πάει χαμένο. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε στο κουτί σας αλεύρι χωρίς γλουτένη αν ο/η φίλος/η σας ξέρει να μαγειρεύει! Αν όχι μπορείτε να βάλετε τα αγαπημένα του μπισκότα και σνακ χωρίς γλουτένη!

Μια εξίσου καλή ιδέα και χρήσιμη θα ήταν κάποιο εργαλείο για την κουζίνα που λείπει από τη συλλογή του φίλου/η μας. Καλό θα ήταν βέβαια να ασχολείται με την κουζίνα για να του/της αρέσει σίγουρα! Θα μπορούσαμε βέβαια και σε κάποιον που δεν ασχολείται να του κάνουμε ένα δώρο που θα τον παρακινούσε να μπει στην κουζίνα και να ασχοληθεί με τη διατροφή του.

Σαν συνοδευτικό στα παραπάνω δώρα ή σαν μικρό δωράκι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ποδιά ή μια κουτάλα με στάμπα ή σχέδιο. Για παράδειγμα το διαγεγγραμένο στάχυ, ή μια φράση όπως «the best gluten free cooker»!

Τέλος ένα πολύ ωραίο δώρο τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, θα ήταν μια μπλούζα ή κάποιο αξεσουάρ με στάμπα σχετική με τη διατροφή χωρίς γλουτένη ή την Κοιλιοκάκη!

Το δώρο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο ειδικά όταν προέρχεται από αγαπημένα πρόσωπα! Όλοι μας σίγουρα έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις από δώρα του παρελθόντος. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να θυμόμαστε πως η αξία του δώρου βρίσκεται στην κίνηση και όχι στην πραγματική του αξία!