Τα φουρνίσματα του Πάσχα

Παγκόσμιο προϊόν: Πως να

Πασχαλινά φουρνίσματα χωρίς γλουτένη

Έφτασε και το Πάσχα! Ακόμα μια ευκαιρία για να μαζευτούν φίλοι και οικογένεια γύρω από το τραπέζι και…πάνω από το αρνί! Και φυσικά όλοι ανεξαιρέτως περιμένουν να γευτούν τις λιχουδιές που συνοδεύουν και αυτή την περίοδο. Και στην περίπτωση της αποχής από τη γλουτένη, κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Ιδέες για φουρνίσματα του Πάσχα

Το τσουρέκι που ναι μεν μπορεί κανείς να το φτιάξει κατά βούληση αλλά το Πάσχα απλά, επιβάλλεται. Τα πασχαλινά κουλουράκια, που τα περιμένουν όλοι πως και πως για να μοσχομυρίσει το σπίτι. Και φυσικά, τα της μόδας μπισκότα σε σχήματα πασχαλινά, που αποτελούν αγαπημένη απασχόληση των παιδιών.

Το τσουρέκι

Μια συνταγή που μυρίζει Πάσχα! Προμηθευτείτε το Mix C –Mix Dolci και φυσικά ένα φρέσκο πρόβειο βούτυρο, αυτό δηλαδή που θα δώσει το άρωμα και τη γεύση που αρμόζει στο τσουρέκι σας. Όλες τις λεπτομέρεις θα τις βρείτε στη συνταγή μας για τσουρέκι χωρίς γλουτένη που δεν θα περιμένετε το επόμενο Πάσχα για να το ξαναφτιάξετε.

Τα Πασχαλινά κουλουράκια χωρίς γλουτένη

Εννοείται ότι είτε νηστεύει κανείς είτε όχι, έχει συνδέσει το Πάσχα με τα αντίστοιχα κουλουράκια. Στην πρώτη περίπτωση απλά η ανυπομονησία είναι μεγαλύτερη, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και δεν υπάρχει περιθώριο για ζαβολιές! Φτιάξτε τη ζύμη και βάλτε και τα παιδιά στο πάγκο να παίξουν και να φτιάξουν τα δικά τους κουλουράκια!

Διαλέξτε ένα αγαπημένο σας βούτυρο, είτε αγελαδινό είτε αιγοπρόβειο για ακόμα πιο αυθεντική και παραδοσιακή γεύση. Το αλεύρι Mix C- Mix Dolci  θα εγγυηθεί το αποτέλεσμα για όλους εσάς που πάσχετε από κοιλιοκάκη! Βρείτε τη συνταγή μας εδώ.

Τα…μοντέρνα μπισκότα του Πάσχα

Όπως τα Χριστούγεννα, έτσι και το Πάσχα τα τελευταία χρόνια μας αρέσει να διακοσμούμε τις πιατέλες μας μπισκότα που έχουν σχήματα και χρώματα της αντίστοιχης γιορτης.

Αν η ιδέα αυτή σας αρέσει, φτιάξτε τη ζύμη που θα βρείτε εδώ και κόψτε μπισκότα με κουπ πατ σε σχήμα αυγού, λαγού και τόσων άλλων που υπάρχουν στο εμπόριο. Διακοσμήστε με γλάσσο ή ζαχαρόπαστα χωρίς γλουτένη και δώστε στο τραπέζι σας μια άλλη νότα!