Χριστούγεννα χωρίς γλουτένη

Παγκόσμιο προϊόν: Πως να

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος ξεκίνησε νωρίς φέτος. Οι αγορές εδώ και μέρες γέμισαν στολίδια, λαμπάκια και δέντρα. Στα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν βρει την θέση τους διάφορα χριστουγεννιάτικα μπισκότα και λιχουδιές, όχι μόνο ντόπιες αλλά και από άλλες χώρες. Και για εσάς που πάσχετε από κοιλιοκάκη υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές χωρίς γλουτένη για τα Χριστούγεννα και φυσικά και από την Schär!

Σίγουρα όλες αυτές οι λιχουδιές, τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα και γλυκά, αποτελούν πειρασμό! Πόσο μάλλον που με τον κρύο καιρό «ανοίγει» η όρεξη για ζεστό τσάι και καφέ. Και τα δυο συνοδεύονται τέλεια από χριστουγεννιάτικα μπισκότα με έντονα αρώματα μπαχαρικών.

Και για όσους πρόσφατα διαγνώστηκαν και πρέπει να συνηθίσουν την νέα πραγματικότητα, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πλέον τόσες επιλογές που και τα Χριστούγεννα δεν θα σας λείψει  τίποτε!

Στην αγορά κυκλοφορούν πλέον τόσο μελομακάρονα, κουραμπιέδες όσο και μπισκότα χωρίς products_snackssweet_spekulatius_2014γλουτένη. Από την Schär θα βρείτε τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα Spekulatius. Με αρώματα από κάρδαμο, γαρύφαλλο και κανέλα που πραγματικά μυρίζουν Χριστούγεννα.

 

 

Και για να έχει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι κάτι από Ιταλία, Panettone με φρούτα και 
Panettone al cioccolato με κομματάκια σοκολάτας.
products_snackssweet_panettone_2014

Όμως μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας υπέροχα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη. Χρειάζεστε μόνο αλεύρι χωρίς γλουτένη, φρέσκα υλικά και πολύ φαντασία. Αναμείνατε για υπέροχες συνταγές…