Ο υπέροχος καφές συναντά τη γεύση χωρίς γλουτένη!

Παγκόσμιο προϊόν: Στο δρόμο

Το διάλειμμα για καφέ γίνεται τώρα ακόμα πιο απολαυστικό – τα σνακ χωρίς γλουτένη της Schär είναι τώρα διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Γρηγόρης!

Τι λες για ένα καφέ take away; Ή απλά για λίγο χρόνο με τον εαυτό σου; Μια έκπληξη σε περιμένει στην επόμενη επισκεψή σου σε κατάστημα Γρηγόρης!

Φιλοδοξία μας στην  Schär, ήταν πάντα να μπορούμε να σου προσφέρουμε απόλαυση χωρίς γλουτένη όπου κι αν είσαι! Και τώρα υπάρχει ακόμα ένας λόγος (και μέρος) όπου μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο διάλειμμα χωρίς γλουτένη: τώρα ο Γρηγόρης προσφέρει όχι μόνο πιθανόν τον καλύτερο καφέ στην Ελλάδα, αλλά και κατά την ταπεινή μας άποψη τα καλύτερα μπισκότα και σνακ χωρίς γλουτένη. Και για να βεβαιωθείς οτι δεν υπάρχει τέλος σε αυτή την απόλαυση χωρίς γλουτένη, υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη επιλογή από προϊόντα:

Τα παραπάνω προϊόντα θα τα βρεις στα ακόλουθα καταστήματα Γρηγόρης:

  1. Πειραιώς 204, Ταύρος
  2. Κλεισούρας 1 & Τατοΐου, Μεταμόρφωση
  3. Λ. Φλέμινγκ 1, Ραφήνα

Schär και Γρηγόρης κάνουν το τέλειο ταίρι

Το 1972, στη Δάφνη, ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε αυτό που έμελλε να γίνει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης. Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές, προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα χαμόγελο, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για τη μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

Από τότε, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες εταιρίες καταστηματων καφέ.