Glutenfree Roads: ταξιδέψτε και απολαύστε

Παγκόσμιο προϊόν: Στο δρόμο

Σχεδιάζεις εξορμήσεις σε παραλίες, ταξιδεύεις συχνά για επαγγελματικούς λόγους ή ψάχνεις για εστιατόρια στην πόλη σου ή σε άλλες πόλεις; Για να μπορείς να το απολαύσεις χωρίς άγχος, άσε το πάνω μας. Εμείς στη Schär με το Glutenfree Roads, θα σου υποδείξουμε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και ξενοδοχεία κοντά σου και σε όλο τον κόσμο.

Ίσως ήδη γνωρίζεις το Glutenfree Roads, το App και το Onlineportal με πολυάριθμες διευθύνσεις σε διαφορετικές χώρες. Αυτό είναι κομμάτι των υπηρεσιών της Schär και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις ακόμα περισσότερο τις αγορές, τις εξόδους για φαγητό και τα ταξίδια σου.

Σας παρουσιάζουμε πολυάριθμες διευθύνσεις, αφού έχουμε στη διάθεσή μας μια βάση δεδομένων που ανανεώνεται συνεχώς. Εγγυημένα, με σχόλια και αξιολογήσεις και ανταπόκριση σε ερωτήσεις σας από την κοινότητα του Club της Schär. Το Glutenfree Roads παίρνει ζωή από την ανταλλαγή συστάσεων και δημοσιευμάτων με θέμα τη ζωή χωρίς γλουτένη. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι τα σημεία που παρουσιάζονται είναι επίκαιρα και ελεγμένα.

Από ένα γρήγορο σνακ μέχρι μια πολλά υποσχόμενη απόλαυση.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο…glutenfree και το προσπαθούμε τόσο όσον αφορά τη ζωή χωρίς γλουτένη στο σπίτι όσο και έξω! Όταν για παράδειγμα βρίσκεστε σε διακοπές, επαγγελματικό ταξίδι ή απλά δεν έχετε όρεξη να μαγειρέψετε. Στην εφαρμογή μας βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε. Μπορείτε να ψάξετε ανά χώρα, πόλη ή συγκεκριμένη περιοχή για καφετέριες, εστιατόρια, πιτσαρίες και παγωτατζίδικα χωρίς γλουτένη, να καταχωρίσετε τη δική σας εμπειρία και αξιολόγηση και να την μοιραστείτε με την κοινότητα του Schär Club.

Εύκολα ψώνια χωρίς γλουτένη!
Σας ήρθε όρεξη για μπισκότα χωρίς γλουτένη ή μήπως τελείωσαν οι προμήθειες ψωμιού; Βρείτε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα με προϊόντα χωρίς γλουτένη της Schär στην περιοχή σας και σε όλο τον κόσμο.

Ανέμελη διαμονή

Το Α και το Ω των επιτυχημένων διακοπών είναι φυσικά η διαμονή. Αναζητήστε διαμονή στον προορισμό που επιθυμείτε με πρωινό χωρίς γλουτένη, από ξενοδοχείο μέχρι bed & breakfast.

Glutenfree χωρίς σύνορα με το App της Schär

Για ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες μας και τις υπηρεσίες μας σχετικά με απολαύσεις και ταξίδια χωρίς γλουτένη, υπάρχει το πλήρως ανανεωμένο Schär Gluten Free App, το οποίο ήρθε να αντικαταστήσει το GlutenffreeRoads App. Απλό και εύκολο στη χρήση του, ώστε η αναζήτηση να γίνεται γρήγορα. Εδώ μπορείτε να βρείτε πρακτική βοήθεια για ασφαλείς αγορές χωρίς γλουτένη, την ιστοσελίδα μας, συνταγές, προϊόντα και πλάνα διατροφής. Επιπλέον, προσφέρει το App τη δυνατότητα αναζήτησης περιοχής με τοποθεσία GPS και κατευθυντήριες υποδείξεις. Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολα τα ψώνια χωρίς γλουτένη, η έξοδος για φαγητό και η διανυκτέρευση. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή σας βοηθάει να οργανώσετε τα ταξίδια σας χωρίς κόπο ώστε να μπορείτε μόνο να απολαύσετε τις διακοπές σας!

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία άρθρα και νέα γύρω από τη ζωή χωρίς γλουτένη και να πληροφορηθείτε για τα νέα αλλά κα τα υφιστάμενα προϊόντα της Schär. Βρείτε το Schär Gluten Free App για smartphone με iOS ή Android.

Η φιλοσοφία μας για ποιότητα σας παρέχει ασφάλεια

Στη βάση δεδομένων μας αναφέρουμε όχι μόνο πολλές, αλλά και πιστοποιημένες διευθύνσεις με προϊόντα χωρίς γλουτένη και προτάσεις για διανυκτέρευση. Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει έναν ολοκληρωμένο σύστημα για να κάνετε τις διακοπές σας πιο ξέγνοιαστες:

  • Εταιρείες με προσφορές για τρόφιμα χωρίς γλουτένη, ταξίδια και σημεία πώλησης μπορούν να εισάγουν τις διευθύνσεις τους.
  • Η κοινότητα του Schär Club μπορεί να προσθέσει σημεία πώλησης χωρίς γλουτένη, εστιατόρια και καταλύματα.

Όλα εγκρίνονται μετά από έλεγχο από την ομάδα της Schär αλλά και τις αξιολογήσεις και τα σχόλια του Schär Club. Γι’ αυτό το λόγο και χαιρόμαστε για νέες καταχωρήσεις απο εσάς, είτε πρόκειται για αξιολόγηση, είτε για σχόλια!