Ανακοίνωση για τον Covid-19

Παγκόσμιο προϊόν: Νέα

Στην Schär προσφέρουμε σε σένα και τους αγαπημένους σου τα καλύτερα προϊόντα από το 1922. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δουλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι θα είσαι σε θέση να βρίσκεις τα προϊόντα μας στα σούπερ μάρκετ και όσα καταστήματα λιανικής πώλησης είναι ανοικτά.

Η διαδικασία παραγωγής, οι αποθήκες και η διακίνηση των προϊόντων μας στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο δεν έχουν περιοριστεί μέχρι στιγμής και δουλεύουμε σκληρά για να μπορείς να απολαμβάνεις τα προϊόντα μας. Επιπρόσθετα, η ομάδα μας υποστήριξης πελατών προς το παρόν δουλεύει από το σπίτι αλλά εξακολουθεί να είναι πλήρως λειτουργική. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή αν χρειαστείς υποστήριξη, παρακαλούμε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Οι επόμενες εβδομάδες και μήνες θα είναι χωρίς αμφιβολία δύκολοι, αλλά θα τους ξεπεράσουμε μαζί. Γιατί ακόμα και αν χρειαστεί να μείνουμε μακριά για λίγο μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε μόνοι.

Γι’ αυτό σε ευχαριστούμε που ακολουθείς τις συμβουλές των ειδικών μας για την υγεία σου και που μεριμνείς για την ασφάλεια τη δική σου και των αγαπημένων σου.

Ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή που θα μπορέσουμε να ξανακάτσουμε στο ίδιο τραπέζι, να μοιραστούμε ένα νόστιμο γεύμα μαζί και να βρεθούμε πιο κοντά από ποτέ.

Φιλικά, Schär