Νέα ψωμιά χωρίς γλουτένη από τη Schär!

Παγκόσμιο προϊόν: Νέα

Λαχταράτε το αφράτο ψωμί με την τραγανιστή κόρα; Μήπως λόγω της κοιλιοκάκης ή της δυσανεξίας στη γλουτένη, έχετε αποβάλλει το ψωμί από τη διατροφή σας; Δεν χρειάζεται πια, γιατί η Schär φέρνει κοντά σας ακόμα δυο απολαυστικά ψωμιά χωρίς γλουτένη. Δύο νέες συνταγές στην οικογένεια για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία! Ποιό όμως από τα δυο είναι το πιο κατάλληλο για εσάς;

Pan Rustico – για τους λάτρεις του μαύρου ψωμιού!

Για εσάς που προτιμάτε το μαύρο ψωμί, μπορείτε να απολαύσετε το νέο Pan Rustico! Είναι σε φέτες και ταιριάζει τέλεια με μια ποικιλία από αλείμματα και τυριά. Έτοιμο κομμένο σε φέτες, είτε για να φτιάξετε ένα εύκολο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε να ετοιμάσετε κάτι στα γρήγορα για τους καλεσμένους σας.

Κλασσικά λευκό – Pan Blanco

Και αν το κλασσικό λευκό ψωμί είναι αυτό που σας έχει λείψει περισσότερο, τότε το Pan Blanco θα γίνει το αγαπημένο σας! Είναι καταπληκτικό και αν το ψήσετε, οπότε το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια τοστιέρα και τα αγαπημένα σας υλικά. Ζαμπόν ή γαλοπούλα, τυρί και τομάτα ή μαρούλι για παράδειγμα! Λίγα λεπτά αρκούν να λιώσει το τυρί και έτοιμα τραγανά τόστς χωρίς γλουτένη, για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας!

Αναζητήστε λοιπόν στα ράφια των καταστημάτων ακόμα δυο γευστικά ψωμιά και κάντε την καθημερινότητά σας ακόμα πιο απολαυστική!