Τι είναι το Freshness Sticker;

Παγκόσμιο προϊόν: Schär - Οι Καλύτεροι

Το Freshness Sticker βοηθάει τα προϊόντα να μένουν φρέσκα με φυσικό τρόπο. Έτσι, τα ψωμιά μας παραμένουν φρέσκα χωρίς συντηρητικά!

Το freshness sticker είναι μια μια μικρή αυτοκόλλητη ετικέττα πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων μας. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας και τα βοηθά να παραμένουν φρέσκα μέσα στον αέρα που απομένει στη συσκευασία. Ουσιαστικά, απορροφά το οξυγόνο και έτσι αποτρέπει με φυσικό τρόπο την αλλοίωση της τροφής.

  • Το οξυγόνο οδηγεί σε οξειδωτικές αντιδράσεις που αποτελούν μια από τις κύριες αιτίες της αλλοίωσης των τροφίμων. Το freshness sticker απορροφά το οξυγόνο , ώστε το προϊόν να παραμένει φρέσκο για περισσότερο διάστημα. Περιέχει φυσικά, μη τοξικά υλικά!
  • Με το freshness sticker τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα με φυσικό τρόπο, χωρίς συντηρητικά. Χωρίς αυτό τα προϊόντα μας θα χάλαγαν ταχύτερα!
  • Εκτός απο το γεγονός ότι το freshness sticker απορροφά το οξυγόνο από τη συσκευασία, δεν έχει καμία άλλη επίδραση στο προϊόν. Συμμορφώνεται με τους κανονισμούς τροφίμων και φαρμάκων της Ε.Ε και της Αμερικής.
  • Δεν είναι τοξικό και είναι αβλαβές για την υγεία.
  • Το freshness sticker είναι σφραγισμένο με ασφάλεια και ο κίνδυνος πιθανής ζημιάς είναι ελάχιστος.
  • Το freshness sticker μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλει από τη συσκευασία. Κάτι τέτοιο δεν έχει καμία επίδραση στο προϊόν. Το προϊόν μετά μπορεί να καταψυχθεί ή να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου.

Ποιά η σύσταση του freshness sticker;

Το freshness sticker περιέχει σκόνη με βάση το σίδηρο. Αυτό το φυσικό υλικό, μειώνει την περιεκτικότητα σε οξυγόνο στη συσκευασία και διατηρεί το προϊόν φρέσκο φυσικά. Κάθε ετικέττα περιέχονται περίπου 1,3 γραμμάρια δραστικής ορυκτής σκόνης με βάση τον σίδηρο.

Το freshness sticker απορροφά μονίμως οξυγόνο;

Η λειτουργία απορρόφησης οξυγόνου διαρκεί 48 έως 72 ώρες μετά τη σφράγιση της συσκευασίας. Στη συνέχεια, ουσιαστικά δεν υπάρχει ανιχνεύσιμο υπόλοιπο οξυγόνου στη σφραγισμένη συσκευασία. Χωρίς τα freshness stickers, τα προϊόντα θα χαλούσαν ταχύτερα.

Τα συστατικά απορρόφησης οξυγόνου που περιέχονται στο freshness sticker διεισδύουν στο ψωμί;

Όχι! Τα στερεά υλικά δεν μπορούν να διαπεράσουν το υλικό της ετικέτας. Συνεπώς, αποκλείται η άμεση επαφή μεταξύ σκόνης σιδήρου και ψωμιού.

Επιδράσεις του Freshness Sticker στην ποιότητα των συσκευασμένων προϊόντων και στην υγεία.

Υπάρχει κίνδυνος για την υγεία μου, εάν το ψωμί έρθε σε επαφή με το freshness sticker;

Όχι, κάτι τέτοιο δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Το αυτοκόλλητο είναι πρακτικά αδύνατο να ανοιχτεί με το χέρι και δεν υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί βλάβη στο freshness sticker κατά μήκος όλης της αλυσίδας παραγωγής έως και την διάθεσή τους στα σημεία λιανικής πώλησης.

Εξακολουθεί να στεγνώνει το προϊόν λόγω της αποξυγόνωνσης;

Όχι, το freshness sticker δεν προκαλεί ξήρανση του προϊόντος. Το αποτέλεσμα απορρόφησης οξυγόνου μειώνει ελάχιστα την περιεκτικότητα σε υγρασία στη συσκευασία. Περίπου κατά 0,2% κάτι που δεν επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του ψωμιού.

Παραμένει το προϊόν και μετά το άνοιγμα φρέσκο για περισσότερο διάστημα;

Η επίδραση της απορρόφησης του οξυγόνου από τα freshness stickers δίνεται μόνο όταν η συσκευασία είναι κλειστή. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, το προϊόν συμπεριφέρεται όπως κάθε άλλο συσκευασμένο προϊόν χωρίς συντηρητικά.

Συστάσεις στην περίπτωση που το freshness sticker έχει υποστεί ζημιά ή καταναλωθεί κατά λάθος.

Τι πρέπει να κάνω στην πολύ σπάνια περίπτωση που ένα freshness sticker έχει υποστεί βλάβη;

Εάν υποψιάζεστε ότι το freshness sticker ενός προϊόντος που αγοράσατε έχει υποστεί ζημιά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι συμβαίνει εάν το fresheness sticker υποστεί βλάβη και η σκόνη σιδήρου καταναλώθηκε;

Το freshness sticker δεν είναι τροφή και δεν προορίζεται για κατανάλωση. Ωστόσο, η ορυκτή σκόνη με βάση το σίδηρο που περιέχεται σε αυτό είναι μη τοξική και αβλαβής για την υγεία αν τυχαία καταναλωθεί.

Τι συμβαίνει εάν το freshness sticker πέσει στα χέρια των παιδιών;

Βεβαιωθείτε ότι φυλάσσετε το freshness sticker μακριά από παιδιά. Ένα αιχμηρό αντικείμενο θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο εξωτερικό περίβλημά του. Η επαφή με τη σκόνη σιδήρου ή με το freshness sticker είναι αβλαβής για την υγεία των παιδιών. Το freshness sticker είναι προσαρτημένο με ειδική κόλλα στη συσκευασία. Η κόλλα πληροί τις προϋποθέσεις για υλικά που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα, αλλά δεν πρέπει να εισέρχονται στο στόμα ή να καταναλώνονται από παιδιά. Εάν ένα παιδί καταναλώσει κατά λάθος το freshness sticker, πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό για λόγους ασφαλείας.

Τι συμβαίνει εάν ένα κατοικίδιο παίξει ή φάει ένα freshness sticker;

Το freshness sticker δεν είναι παιχνίδι. Βεβαιωθείτε ότι το φυλάσσετε μακριά από κατοικίδια ζώα. Τα δόντια του κατοικίδιου ζώου θα μπορούσαν να βλάψουν το εξωτερικό περίβλημα του freshness sticker. Παρόλα αυτά, δεν είναι βλαβερό για την υγεία του κατοικιδίου σας η σκόνη σιδήρου αν κατά λάθος καταναλωθεί. Σε κάθε περίπτωση ενημερώστε τον κτηνίατρό σας αν αυτό γίνει.

Τι συμβαίνει εαν το freshness sticker δεν είναι κολλημένo καλά στη συσκευασία;

Αυτό είναι πολύ σπάνιο και δεν έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος ή στη λειτουργία των Freshness Sticker. Αφαιρέστε το freshness sticker από τη συσκευασία, για να μην πέσει στα χέρια των παιδιών ή να καταναλωθεί ακούσια από ένα παιδί ή να καταποθεί από ένα κατοικίδιο ζώο.

Απόρριψη, επαναχρησιμοποίηση και κατάψυξη του Freshness Sticker.

Που απορρίπτεται το Freshness Sticker;

Η απόρριψη του freshness sticker γίνεται κανονικά με τα οικιακά απορρίμματα.

Μπορώ να επαναχρησιμοποιήσω το Freshness Sticker;

Όχι. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας το Freshness Sticker δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Η επίδραση απορρόφησης οξυγόνου της παρέχεται μόνο με κλειστή συσκευασία και κατά τις πρώτες 48 έως 72 ώρες μετά τη σφράγιση.

Μπορώ να καταψύξω το προϊόν που έχει Freshness Sticker;

Ναι. Το προϊόν που περιλαμβάνει Freshness Sticker μπορεί να καταψυχθεί χωρίς δισταγμό. Εφόσον το οξυγόνο στη συσκευασία πέσει σε σχεδόν μηδέν (εντός 48 έως 72 ωρών μετά τη σφράγιση), οι αλλαγές θερμοκρασίας δεν επηρεάζουν την ατμόσφαιρα στη συσκευασία.

Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας επηρεάζουν το Freshness Sticker και τη λειτουργία απορρόφησης οξυγόνου;

Η επίδραση απορρόφησης οξυγόνου από τα Freshness Sticker είναι εγγυημένη σε θερμοκρασία δωματίου. Καθώς η απορρόφηση οξυγόνου συμβαίνει κατά τις πρώτες 48 έως 72 ώρες μετά τη σφράγιση της συσκευασίας, οι κατάλληλες συνθήκες κατά μήκος ολόκληρης της αλυσίδας παραγωγής και διάθεσης εξαλείφουν σημαντικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μόλις το οξυγόνο απορροφηθεί από τη συσκευασία, οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας δεν παίζουν πλέον κάποιο ρόλο.