Απόλαυση Υψηλής Ποιότητας και Εγγυημένη Ασφάλεια

Παγκόσμιο προϊόν: Schär - Best In

Η διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων στην Schär στοχεύει στο να προσφέρει προϊόντα που όχι μόνο είναι γευστικά αλλά  ικανοποιούν και τις απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα, φυσική διατροφή και ασφάλεια για τα άτομα με ειδικές διατροφικές απαιτήσεις.

Ποιότητα που πείθει

Οι βασικές συνιστώσες για την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων από την Schär περιλαμβάνουν:

– έρευνα για ελκυστικά, ελεύθερα γλουτένης συστατικά: π.χ.  κεχρί, κινόα, κάστανο, φαγόπυρο.

– προσεκτική επεξεργασία πρώτων υλών σε παραγωγικές μονάδες υψηλής εξειδίκευσης.

– υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και δημητριακά ολικής άλεσης όσον αφορά σε προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης, όπως το ψωμί.

– η συνεχής μείωση της ποσότητας της ζάχαρης στα γλυκά προϊόντα.

– η χρήση υψηλής ποιότητας φυτικών ελαίων. Υδρογονομένα έλαια χρησιμοποιούνται μόνο σε περιπτώσεις που απαιτείται τεχνολογικά.

– η συνεχής μείωσης της περιεκτικότητας σε αλάτι, σύμφωνα με τις διεθνείς συστάσεις ασφάλειας τροφίμων και προστασίας καταναλωτή.

– η χρήση αλεύρων και πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας.

– η αποκλειστική χρήση φυτικών αρωματικών.

Υπευθυνότητα και συνέπεια…ένα ζήτημα εμπιστοσύνης

Μια δίαιτα χωρίς γλουτένη είναι θέμα εμπιστοσύνης. Όλα τα προϊόντα της Schär είναι εγγυημένα χωρίς γλουτένη. Παρόλα αυτά, η ευθύνη για ασφάλεια και συνέπεια ξενικά από την παραγωγή των πρώτων υλών.

Όσον αφορά λοιπόν στις πιο σημαντικές πρώτες ύλες, η Schär διατηρεί ιδιόκτητες εκτάσεις καλλιέργειας, όπου διαχειρίζεται όλα τα βήματα από την σπορά και την συγκομιδή έως την επεξεργασία και την ολοκλήρωση του προϊόντος, ώστε να αποφύγει ενδεχόμενη επιμόλυνση από δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Κάθε πρώτη ύλη περνάει από τον αυστηρό έλεγχο των εσωτερικών εργαστηρίων ανάλυσης της εταιρείας. Στο σύνολό τους τα προϊόντα της Schär δεν περιέχουν χημικές γλυκαντικές ουσίες, ενισχυτικά γεύσης, χρωστικές και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.