Επικοινώνησε μαζί μας

Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Schär είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια ή συμβουλή. Εάν έχεις κάποια ερώτηση σχετικά με την διατροφή χωρίς γλουτένη ή αν δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις ποιές τροφές σου προκαλούν συμπτώματα, η ομάδα μας θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατό!

Τηλεφώνησέ μας!

Ο τοπικός διανομέας μας, η Green Bay θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει από Δευτέρα έως Παρασκευή από  τις 09:00 – 17:00 στο 210 8141800.

 

Δεν μπορείς να μιλήσεις αυτή τη στιγμή; Τότε στείλε μας ένα e-mail!

Ενημερωτικό σημείωμα σύμφωνο με το άρθρο 13 του GDPR 2016/679. Οι λεπτομέρειες που αποστέλλονται συμπληρώνοντας τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν για να απαντηθούν τα ερωτήματά σας και εφόσον δώσετε εκ των προτέρων τη συγκατάθεσή σας (προαιρετικό), για την αποστολή διαφημιστικού υλικού, πιθανώς βασισμένο στα ενδιαφέροντα που έχετε διατυπώσει (όπου έχει επιλεγεί). Ο κάτοχος των δικαιωμάτων επεξεργασίας είναι η Dr. Schär SpA/AG, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για να εξασκήσετε τα δικαιώματά σας (το δικαίωμα για πρόσβαση στα στοιχεία σας και την συμπλήρωση, διόρθωση ή διαγραφή τους). Για να δείτε ολόκληρο το ενημερωτικό σημείωμα παρακαλώ δείτε: privacy policy.