Υψηλή ποιότητα για υψηλή γεύση

Παγκόσμιο προϊόν:

Προϊόντα χωρίς γλουτένη από τη Schär: δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μια δίαιτα χωρίς γλουτένη είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Εμείς στη Schär προσφέρουμε εγγυημένα τρόφιμα χωρίς γλουτένη που έχουν νόστιμη γεύση και πληρούν τις απαιτήσεις σε υψηλή ποιότητα, με φυσικό τρόπο. Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τον απόλυτο τρόπο ζωής χωρίς γλουτένη και σας εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια σε όλα τα στάδια της παραγωγής μας. Η προμήθεια και επεξεργασία των πρώτων υλών μας με ακριβείς ελέγχους, είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Κάθε βήμα της διαδικασίας παρασκευής υπόκειται σε έλεγχο.

Στις εξαιρετικά εξειδικευμένες εγκαταστάσεις παραγωγής μας επεξεργαζόμαστε μόνο τις καλύτερες ακατέργαστες πρώτες ύλες, διατηρώντας την ακεραιότητά τους για τη δημιουργία ισορροπημένων και υγιεινών προϊόντων.

  • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας αλεύρια και πρωτεΐνες χωρίς γλουτένη, καθώς και φυσικά αρώματα.
  • Για τα καθημερινά προϊόντα (π.χ. το ψωμί μας χωρίς γλουτένη), εξασφαλίζουμε υψηλό ποσοστό διατροφικών φυτικών ινών και χρησιμοποιούμε δημητριακά ολικής αλέσεως.
  • Μειώνουμε συνεχώς την περιεκτικότητα σε αλάτι στα αλμυρά προϊόντα μας.
  • Σημαντικό για εμάς είναι το ότι η περιεκτικότητα σε ζάχαρη, στη σειρά γλυκών προϊόντων μας, είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη.
  • Χρησιμοποιούμε φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας – σκληρυμένα λίπη ή φοινικέλαιο – εάν είναι απολύτως απαραίτητο για τη διαδικασία.

Ποιότητα και ποικιλία χωρίς γλουτένη που μπορείς να τη γευτείς

 

Εμείς στη Schär προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας χωρίς γλουτένη, των συστατικών τους, των θρεπτικών τους αξιών και των οργανοληπτικών ιδιοτήτων τους. Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν τον τομέα. Εδώ και πολλά χρόνια διεξάγουμε έρευνα για ελκυστικά συστατικά χωρίς γλουτένη μέσω της εσωτερικής μας ερευνητικής ομάδας. Εκτός από τα συνηθισμένα αλεύρια αραβοσίτου και ρυζιού, προτιμούμε να χρησιμοποιούμε εναλλακτικά δημητριακά χωρίς γλουτένη που εμπλουτίζουν τη γεύση, το χρώμα, το άρωμα και τη σύνθεση των προϊόντων μας. Το κεχρί, το φαγόπυρο και η βρώμη είναι από τις πιο ενδιαφέρουσε πρώτες ύλες για εμάς. Βρίσκονται στη γκάμα προϊόντων μας χωρίς γλουτένη και παρέχουν μια πλούσια ποικιλία ζωτικών ουσιών, υψηλής ποιότητας θρεπτικών συστατικών και νέων αποχρώσεων. Γι “αυτό εμείς στη Schär δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους τρεις κόκκους.

Ευθύνη και βιωσιμότητα: θερίζουμε ότι σπέρνουμε

Το αίσθημα ευθύνης, ασφάλειας και βιωσιμότητας ξεκινά από την καλλιέργεια. Στη Schär καλλιεργούμε τα δικά μας δημητριακά για τα πιο σημαντικά ωμά συστατικά με εκπαιδευμένους, πιστοποιημένους αγρότες. Τα πάντα, από τη σπορά και τη συγκομιδή έως την επεξεργασία και το τελικό προϊόν χωρίς γλουτένη προέρχονται από μία μόνο πηγή. Μπορούμε επομένως να εγγυηθούμε ότι δεν υπάρχει διασταυρούμενη επιμόλυνση από δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Και η φύση επωφελείται από τα προγράμματα καλλιέργειας της Schär, καθώς εστιάζουν στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Τα οικολογικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη βελτίωση της ισορροπίας του νερού στο έδαφος, τη μείωση των φυτοπροστατευτικών μέτρων, τη μείωση της χρήσης λιπασμάτων, τη διατήρηση μιας φυσικής ισορροπίας στο έδαφος, τον καλό αερισμό και την ανάπτυξη του μαυροχώματος.

Χωρίς γλουτένη και χωρίς GM (γενικά τροποποιημένα) συστατικά, χωρίς χρωστικές κ.λπ. – για εμάς το λιγότερο είναι περισσότερο!

Εμείς στη Schär υποστηρίζουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας χωρίς γλουτένη φτιαγμένα με φυσικά συστατικά. Γι “αυτό παίρνουμε τα πράγματα πολύ σοβαρά όσον αφορά στα συστατικά και την επεξεργασία. Κάθε πρώτη ύλη πρέπει πρώτα να περάσει τους αυστηρούς ελέγχους του εσωτερικού εργαστηρίου ποιότητας πριν μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή.

Όλα τα προϊόντα Schär είναι εγγυημένα χωρίς γλουτένη. Επίσης εγγυόμαστε:

  • Χωρίς τεχνητά γλυκαντικά
  • Χωρίς τεχνητά αρώματα
  • Χωρίς ενισχυτικά γεύσης
  • Χωρίς χρώματα
  • Δεν υπάρχουν συστατικά που προέρχονται από GMOs (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς)

Όσοι ζουν χωρίς γλουτένη ξέρουν τι ευλογία είναι να έχουν ένα υγιεινό, νόστιμο ψωμί που παραμένει φρέσκο ​​για αιώνες. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη μυστική συνταγή που δεν χρησιμοποιεί χημικά γλυκαντικά κ.λπ. Τα ψωμιά μας είναι φτιαγμένα με μαγιά χωρίς γλουτένη και δεν περιέχουν συντηρητικά. Τα συντηρητικά είναι ύποπτα ότι προκαλούν πονοκεφάλους, διάρροια και ναυτία, επομένως εμείς στη Schär αποφεύγαμε πάντα να τα χρησιμοποιούμε. Το φυσικό μας προζύμι χωρίς γλουτένη προσφέρει επίσης μια ολόκληρη σειρά από άλλα οφέλη για την υγεία.