Φτιαγμένα από τους καλύτερους

Παγκόσμιο προϊόν:

Στην Schär, από το 1922 πιστεύουμε ότι όσο κι αν αλλάζουν τα πράγματα, το φαγητό πάντα θα έχει τη δύναμη να μας φέρνει κοντά.

…και τώρα τελευταία όσο ποτέ άλλοτε, διαπιστώσαμε ότι η παραπάνω δήλωση είναι αληθινή. Γι’ αυτό και είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ ότι καθένας μας έχει μια πολύ σημαντική θέση στο τραπέζι.

Ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε όλους να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους, είναι να ετοιμάσουμε ένα νόστιμο και γεμάτο ζεστασιά τραπέζι, όπου όλοι θα νιώθουν ευπρόσδεκτοι να καθίσουν. Γι’αυτό κι εμείς στη Schär χρησιμοποιούμε μόνο τις καλύτερες και φυσικά χωρίς γλουτένη σοδειές και δημητριακά που ανταποκρίνονται στις μοναδικές γευστικές απαιτήσεις και τις μοναδικές ανάγκες όλων.

Για εμάς, το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι μόνο να δημιουργούμε προϊόντα χωρίς γλουτένη αλλά και να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας αντικατροπτίζουν ότι είμαστε οι καλύτεροι.

Το φαγητό μας ενώνει γύρω από το τραπέζι – κάθισε μαζί μας!

Ακόμα κι αν τώρα δεν μπορούμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους φίλους και τους συγγενείς μας, περιμένουμε πως και πως τη στιγμή που θα βρεθούμε ξανά παρέα με τους αγαπημένους μας για φαγητό! Για τώρα, χαλάρωσε με ένα σνακ και τον καφέ ή το τσάι σου και απόλαυσε την ιστορία μας, για την οποία είμαστε περήφανοι:

Επιλεγμένα συστατικά για μέγιστη απόλαυση

Στην Schär δεσμευόμαστε να δημιουργούμε φανταστικές γεύσεις με τις καλύτερες φυσικές σοδειές και δημητριακά χωρίς γλουτένη. Γι’αυτό συνεργαζόμαστε με συμβολαιακούς αγρότες σε όλη την καταπράσινη, όμορφη Ευρώπη για πολλά χρόνια και αγοράζουμε τα πιο σημαντικά μας συστατικά από αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι έχουμε τον πλήρη έλεγχο από τον σπόρο μέχρι το πιρούνι!

Οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι μας, επισκέπτονται τακτικά τα χωράφια για να ελέγχουν την κατάσταση της φύτευσης και της συγκομιδής, καθώς και τη σωστή εφαρμογή των μεθόδων βιώσιμης καλλιέργειας που εφαρμόζουμε για την εξισορρόπηση του νερού στο έδαφος. Αυτές οι μέθοδοι μειώνουν την ανάγκη λιπάσματος και βοηθούν στη διατήρηση μιας εντελώς φυσικής ισορροπίας στο έδαφος. Έτσι δημιουργούμε προϊόντα που δεν απαιτούν συντηρητικά αλλά πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Είναι η ικανότητα που κάνει τη διαφορά

Η ποιότητα ξεκινά από τον κάθε έναν από εμάς. Γι’ αυτό, τα προϊόντα μας όχι μόνο είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα συστατικά – ω όχι – αλλά μπορείς να γευτείς το πάθος, σε κάθε έναν από τους εργαζομένους μας και σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας. Εκτός από τη δέσμευση, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην έρευνα και (περαιτέρω) ανάπτυξη των προϊόντων μας για να σας προσφέρουμε γεύση, ευελιξία και ποιότητα καθημερινά. Και τέλος, έχουμε τους αρτοποιούς μας, οι οποίοι εγγυώνται ότι το φρέσκο ​​και τρυφερό ψωμί και τα τραγανά, αλμυρά ή γλυκά σνακ και μπισκότα προσγειώνονται στο πιάτο σου ακριβώς όταν θέλεις και χρειάζεσαι. Βρισκόμαστε στην καρδιά των βόρειων Ιταλικών Άλπεων και έχουμε γραφεία σε όλο τον κόσμο, καθώς προσπαθούμε πάντα να είμαστε κοντά σε σας και τις τοπικές σου ανάγκες. Πίσω από τα παρασκήνια, όλοι οι υπάλληλοί μας εργάζονται καθημερινά

  • για να διασφαλίσουν ότι μπορείς να απολαύσεις νόστιμα και θρεπτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας
  • για να ακούσουν τις ανάγκες, τις ερωτήσεις και τα προβλήματά σου και να σε βοηθήσουν όταν το χρειάζεσαι
  • για να μεταφέρουν τα προϊόντα μας στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ
  • για την προώθηση της έρευνας για την κοιλιοκάκη και τη διατροφή χωρίς γλουτένη
  • και να σου παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και συνταγών για να διευκολύνουν τη ζωή σου χωρίς γλουτένη

… δαγκωνιά τη δαγκωνιά και μπουκιά την μπουκιά!

Φτιαγμένα με τους καλύτερους από εσάς!

Είναι οι ιδιαίτερες διατροφικές σου ανάγκες που προσπαθούμε να ικανοποιούμε κάθε μέρα, μεγάλες και μικρές. Γι’αυτό θέλουμε να σου προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα καλών προϊόντων χωρίς γλουτένη. Από τρυφερά και νόστιμα ψωμιά, αλμυρά ή γλυκά σνακ και μπισκότα έως αλεύρι. Από χωρίς γλουτένη έως χωρίς λακτόζη, από vegan έως χωρίς συντηρητικά – όλοι, όλοι, θα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν τρόφιμα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους και στις διατροφικές τους ανάγκες. Αυτή η δημοκρατική φιλοσοφία είναι αυτή που υποστηρίζουμε από το 1922 και γι’αυτή τη φιλοσοφία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα.